perjantai 21. maaliskuuta 2014

Halleluja

Siis apua tajusin etten oo blogannu ikuisuuteen. No nyt si yöllä päätin alkaa jotai säheltää tänne joteen kerrotaanpa nyt sitten jotain kuulumisia;
Tosiaan tossa viime(?tai toissa-) viikolla en juuri koulussa ollukkaa, joten… tää maanantai sujui myös kotona mutta muuten on koulu valitettavasti imassu opiskelee. Ja kamalinta kaikessa on se, että mun on koko damn fucking viikon tehny mieli irtokarkkeja. Oikeesti. Äiti lupas huomenna tuoda mutta… en olis varma. Ja joopa joo, sitten vielä tärkeempi ilmotusasia: oon addiktoitunut taas. Dammit hei. Nimittäin Bleachiin, ihanaan animesarjaan :3 nyt sitte vaa sen reilu kolmesataa jaksoo ja eipä mitää, heippa viimisetki sosiaalisen elämän rippeet *vilkuttaa dramaattisesti* ja tervetuloa internetin ihmeellistäkin ihmeellisempi maailma *virnistää pirullisesti*.

Niin ja vähän aikaa sitten vierailin kanssa Tiiriössä kaupoilla (äidin mukana, jippii parasta seuraa c::). Sieltä tarttui mukaan ainakin kengät, jotain alusvaatteita ja bandeau, kaverille synttärilahjaksi parit topit ja t-paita ja vielä farkutkin. (Oliko muuta? ei kai.) Kengät tosiaan ihanat, kirkkaanpunaset teinilissukengät, mutta niitä en siis pääse vielä käyttämään kun lumi sabotoi kaiken.

Niinpä saakeli, lunta! Toshiro, I blame you for this!! Mur.

Eli talvi ei ottanutkaan loppuakseen. Lunta vaan tulee vaikka mä oon jo valmiina kesään. Pyh pah.

Ruotsin keikkaan on enää kahdeksankymmentäviisi päivää. 85. Niin vähän. Vajaa kolmisen kuukautta. Mitä?!
Odotan innolla siis kesäkuun 14. päivää. Varmaan sitte kiipeilen seinillä ja tärisen ja kuolen ja ähh xD joo-o.

Mutta liiba laaba luuba, alan selitteleen jo omiani joten meen varmaan nukkumaan. Hyvää yötä ransut.

We are more than just good friend,
This is how the story ends

(P.S. vielä lisänä, että tuossa laulupätkä-tsydeemissä saattaa olla vaan jotain lausahduksiakin, eli niitä ei ehkä ole poimittu mistään laulusta)

(P.P.S. olkaa kiltisti)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti